Μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Χιλιάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι αλλά και εργαζόμενοι μετά από κάλεσμα συνδικάτων προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους έχουν συγκεντρωθεί το απόγευμα της Τρίτης (20/2) στο Σύνταγμα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και να απαιτήσουν λύσεις στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Στο σύνταγμα έχουν φτάσει χιλιάδες αγρότες από όλες τις περιοχές της χώρας από τον Έβρο έως της Κρήτη. Η Βασιλίσσης Σοφίας και οι γύρω δρόμοι είναι γεμάτοι με τρακτέρ και γεωργικά αυτοκίνητα.

Στη συγκέντρωση μιλούν εκπρόσωποι των μπλόκων από όλη τη χώρα αλλά και εκπρόσωποι από συνδικαλιστικούς φορείς που δηλώνουν την θέληση να συνεχίσουν τον αγώνα.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν συνδικάτα ενώ μαζική παρουσία υπάρχει από φοιτητές που συμμετέχουν στις καταλήψεις. Μαζική είναι η παρουσία του κόσμου και των οργανώσεων της Αριστεράς.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης παρόντες είναι ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κασελάκης, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς.